Člověk zadržený v souvislosti se smrtí tří lidí v Kostelci na Hané je v cele

Člověk zadržený v souvislosti s páteční násilnou smrtí tří lidí v Kostelci na Hané na Prostějovsku je v policejní cele. Kriminalisté na případu pracují a zabývají se okolnostmi tragédie. ČTK to dnes sdělila policejní mluvčí Marie Šafářová. Podrobnosti o případu plánuje policie zveřejnit v pondělí.

Policie ČR, ilustrační fotografie.

"Kriminalisté na případu stále usilovně pracují. Prošetřují veškeré okolnosti a souvislosti této tragické události. Zadržená osoba byla umístěna v policejní cele. Probíhají další procesní úkony," uvedla mluvčí. Informace k případu podle ní policie poskytne v pondělí 2. května v 11:00 na briefingu, který se uskuteční v budově Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje v Olomouci.

Násilným úmrtím tří dospělých lidí v třítisícovém Kostelci na Hané se kriminalisté zabývají od pátečního odpoledne. Podezřelého policisté na místě zadrželi. K tragédii vyjížděla i záchranná služba. Soused z ulice, ve které se zřejmě trojnásobná vražda stala, v pátek večer na místě ČTK řekl, že podle jeho informací zaútočil syn na svého otce a dva sourozence. Použil při tom údajně mačetu. Jedna z obětí zůstala po útoku ležet před domem.

Témata: krimi | Policie ČR

Policie varuje před podvodníky, kteří lákají na údajný přeplatek na dani

22.03.2024 16:06 Policie opět upozornila na nový a sofistikovaný podvod, kdy se pachatelé vydávají za pracovníky…

Policie informovala o anonymní hrozbě vůči univerzitám

11.03.2024 11:04 Policie v pondělí dopoledne informovala, že se zabývá výhrůžkami anonyma, který hrozí střelbou na…

Vražda v Hořovicích: Zemřely dvě děti a žena, podezřelým je její partner

25.02.2024 09:25 Středočeská policie vyšetřuje od soboty případ trojnásobné vraždy v bytovém domě v Hořovicích na…

Související:

Nejnovější