Konec restrikcí, Aquapalace Praha jede na 100 procent

Zábavní aquapark, který se nachází v pražských Čestlicích, spouští od 1. srpna plný provoz bez jakýchkoli restrikcí. Vodní svět, který disponuje úctyhodnou rozlohou přes 9 000 m2, má nyní pro své návštěvníky k dispozici již všechny atrakce, včetně oblíbené Divoké řeky či 21 skluzavek a tobogánů. Relax vám zaručí plná kapacita venkovní zóny a Saunového světa. Pro malé návštěvníky je kromě dětských bazénů připravený také plně vybavený dětský koutek.

Aquapalace Praha

Přísné dodržování hygienických i bezpečnostních podmínek je pro Aquapalace Praha dlouhodobým standardem. Pro maximální pohodlí a bezpečí svých hostů nabízí pražský Aquapalace testování zdarma pro každého návštěvníka hned ve vstupní hale.

Čeká vás nespoutaná jízda na tobogánech, Divoká řeka dlouhá 450 metrů i virtuální realita. A když si budete chtít od dětí odpočinout, můžete relaxovat s drinkem v ruce u Pool baru či Koral baru. Opravdovou exotiku pak zažijete v Korálovém dómu, ve kterém si poslechnete hudbu pod vodní hladinou. Nově se můžete protáhnout i ve venkovní workoutové zóně.

img-responsive

Aquapalace Praha | foto: PEPR Consulting

Aquapalace Praha se stal 3. nejnavštěvovanějším turistickým cílem České republiky za rok 2020. Vůbec poprvé se v anketě umístil výš než tradiční vítěz Pražský hrad. Branami zábavního komplexu prošlo v kovidovém roce 536 tisíc návštěvníků, což je přibližně o 700 tisíc méně než v ostatních letech.

Zábavní komplex o ploše 9150 m² s rozsáhlým Vodním světem s venkovní zónou, největším Saunovým světem v ČR, dvoupodlažním Fitness a luxusním Spa & Wellness poprvé otevřel veřejnosti 5. května 2008. Vodní svět nabízí 21 tobogánům, včetně místní dominanty - 450 metrů dlouhé Divoké řeky. Velkou atrakcí je také každodenní projekce Laser Show. Součástí Vodního světa je i rozsáhlá venkovní zóna s lehátky a barem obsluhujícím plavce přímo ve vodě. Místní Saunový svět je největším zařízením tohoto druhu v Česku a nabízí 14 druhů saun a prohříváren a dvoupodlažní Fitness je jedním z nejlépe vybavených v republice. V komplexu se rovněž nachází luxusní Spa & Wellness se špičkovými relaxačními a ošetřujícími procedurami a středisko Balneo & Medical nabízející komplexní služby v oblasti fyzioterapie a léčebné rehabilitace.

Související:

Nejnovější