Lídra F1 Leclerca okradli na ulici o hodinky za sedm milionů

Dvě sportovní hvězdy se v pondělí staly obětí zlodějů a přišly o drahé hodinky. Vedoucí jezdec mistrovství světa formule 1 Charles Leclerc byl okraden, když se podepisoval fanouškům na ulici v italském letovisku Viareggio. Bývalého profesionálního mistra světa v boxu Amira Khana na londýnské ulici přepadli lupiči s pistolí.

Charles Leclerc

Leclerc se v toskánském městě procházel se svým kondičním trenérem, když ho obklopili fanoušci, aby se s nimi vyfotil a podepsal se jim. Ve špatně osvětlené ulici se při tom zlodějům povedlo sebrat monackému pilotovi stáje Ferrari hodinky značky Richard Mille za více než sedm milionů korun.

"Via Salvatori je už měsíce úplně ve tmě. Celou tu dobu na to upozorňujeme. Včera večer nás tam okradli. Myslíte, že s tím osvětlením dříve nebo později něco uděláte? Ptám se pro kamaráda," napsal na sociální síti Leclercův trenér Andrea Ferrari. Lídra F1 čeká o víkendu Velká cena Emilie-Romagny v Imole.

Khana okradli v londýnské čtvrti Leyton, když šel po ulici s manželkou. "Přecházel jsem ulici, Faryal šla naštěstí kousek za mnou. Dva muži ke mně přiběhli, jeden po mně chtěl hodinky a mířil mi pistolí do obličeje. Hlavní je, že jsme v pořádku," napsal na twitteru stříbrný olympijský medailista z Atén a pozdější šampion v lehké welterové váze.

Související:

Nejnovější