Nejlepší tablety na práci i zábavu

Potřebujete nový tablet, protože ten starý dosluhuje? Nebo nastal čas na koupi vašeho úplně prvního tabletu? Ať tak, či tak, určitě si kladete otázku, který tablet je nejlepší pro práci i zábavu. Co si totiž budeme povídat, sloužit určitě bude k obojímu.

Ilustrační foto

Tablet je skladný

Velkou předností tabletu je jeho velikost a skladnost. S trochou štěstí ho strčíte v ochranném pouzdře i do kabelky nebo batohu. Není nijak těžký a baterie taky něco vydrží. Můžete na něm číst knihy nebo noviny, hrát hry, pouštět si filmy nebo pracovat. Všechno s přehledem zvládne.

Jak vybrat ten pravý tablet?

Přijít do obchodu, podívat se na cenu, vybrat si, jít k pokladně a odcházet s tabletem v ruce. Myslíte, že to tak je možné? Určitě ano, výsledkem ale může být ohromné zklamání. Displej nemusí zářit jasnými barvami, rychlost tak pomalá, že než se načte stránka, můžete uvařit oběd. Baterie se vybije po pár hodinách činnosti a sledovat film? Utrpení.

O tohle asi nikdo nestojí, že? Když nastane čas na výběr tabletu, zajímejte se nejen o cenu, ale i o:

  • Základem je výběr platformy. Dáte přednost Androidu nebo iPadOS? A co tablet s Windows 10?
  • Jak velký displej tabletu chcete? Pro práci nebo studium je lepší sáhnout po tabletu s úhlopříčkou klidně i 10 ″. 
  • Jakou velikost úložiště potřebujete? Ne do každého tabletu totiž můžete externí micro SD kartu a rozšířit s ní úložiště.
  • Jaké by tablet měl mít rozlišení? Právě rozlišení rozhoduje o tom, jak ostrý bude obraz, tak ho nepodceňujte. Naprostým minimem je 480x800 pixelů, horní hranice se pohybuje kolem 2560x1600 pixelů. Čím víc pixelů, tím větší rozlišení.
  • Jak se plánujete připojovat k internetu? Vystačíte si s WiFi, nebo potřebujete být online non-stop, i na cestách?

Které tablety jsou TOP?

Teď už máte jasno v tom, na co se dívat. Pro mnohé ale pořád může být náročné vybrat si ten pravý tablet, proto vám představíme ty nejlepší tablety na trhu.

  • Všestranný, šikovný, výkonný. Přesně tak můžeme charakterizovat Apple iPad 10,2", který zvládne vše, co vás baví. Poslouží pro práci, zábavu, tvoření i učení, potěší i perfektním grafickým výkonem a skvělou cenou.
  • Vynikající displej, vysoký výkon, tenké a lehké provedení zase charakterizují Samsung Galaxy Tab A8 pro každodenní použití. Nechybí ani kvalitní audio a oblíbená funkce Screen Recorder, se kterou si nahrajete živé vysílání úplně jednoduše. Víte, že je kompatibilní i s jinými přístroji řady Galaxy?
  • Barvy plné síly, turbo rychlost, ultraširokoúhlá přední kamera s centrováním záběru a ultrarychlé 5G, to je iPad Air, který je dostupný v 5 nádherných barvách. Ponořit se na něm můžete do čehokoli, co čtete, sledujete nebo tvoříte.
  • Samsung Galaxy Tab S7 FE je špičkový tablet pro práci i zábavu. Potěší vás jeho design, velkorysý 12,4" displej, který vás vtáhne do děje, i výkonná baterie.
  • Pro práci doma i v kanceláři, ale i pro zábavu se hodí i tablet Xiaomi Pad 5 se zaručeným výkonem i zvukem.
Témata: internet

Související:

Nejnovější