Policie hledá muže podezřelého ze znásilnění ženy, která čekala před školou na syna

Pražská policie vyšetřuje od čtvrtka případ znásilnění, ke kterému došlo na Praze 9. Po zatím neznámém pachateli už včera pátral i vrtulník, dopadnout se ho ale nepodařilo. Strážci zákona dnes poskytli popis podezřelého a také popsali, co se stalo.

Policie ČR, ilustrační foto

Podle policie donutil ve čtvrtek odpoledne zatím neznámý muž pod pohrůžkou násilí ženu, která seděla v autě a čekala na syna před školou na Praze 9, aby si přesedla na místo spolujezdce. Následně ji odvezl na neznámé místo, kde ženu znásilnil. S vozidlem pak přejel do Okřínecké ulice a z místa odešel.

Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestných činů znásilnění a omezování osobní svobody. "Po pachateli kriminalisté pátrají, kdy se jednalo o muže ve věku asi okolo 40 let, který byl štíhlé postavy," uvedla policie na sociální síti X.

Hledaný muž byl podle popisu vysoký asi 180 centimetrů. Na sobě měl šedé teplákové kalhoty a mikinu světlé béžové barvy s imitací ovčí srsti. Podle strážců zákona měl pravděpodobně krátké světlé vlasy. Je však možné, že vlasy neměl vůbec. Od únavy měl kruhy pod očima, byl cítit zatuchlinou a mluvil česky.

Témata: krimi | Policie ČR

Policie na Domažlicku pátrá po ozbrojených pachatelích loupežného přepadení

12.04.2024 12:55 Na Domažlicku probíhá od noci na pátek rozsáhlé pátrání po ozbrojených pachatelích loupežného…

Policie varuje před podvodníky, kteří lákají na údajný přeplatek na dani

22.03.2024 16:06 Policie opět upozornila na nový a sofistikovaný podvod, kdy se pachatelé vydávají za pracovníky…

Související:

Nejnovější