Policie našla muže z OC Chodov. Je to turista a není nebezpečný

Policie v neděli oznámila, že uzavřela případ domnělého obtěžování nezletilých dívek v OC Chodov v Praze. Podezřelého muže se podařilo vypátrat, přičemž se ukázalo, že jde o turistu, který nebyl nikomu nebezpečný.

Policie ČR, ilustrační foto

"Muže jsme vypátrali díky jednomu komentáři pod naším příspěvkem tady na síti X, který nás přivedl do jedné obce kousek za Prahou. Tam kriminalisté muže dohledali a zjistili, že se jedná o šestašedesátiletého turistu, který je v ČR na návštěvě. Z jeho výslechu a výslechu dívek jsme nezjistili, že by byl nebezpečný nebo chtěl někomu ublížit," uvedla policie na síti X.

Policie na případ upozornila v pátek krátce po půl sedmé večer, kdy sdělila, že pátrá po muži, který se podle prvotních informací pokusil z OC Chodov odvést nezletilou dívku, přičemž už předtím měl obtěžovat dalších deset dívek.

V sobotu pak sdělila nové poznatky z vyšetřování. Ukázalo se, že hledaný muž přijel do obchodního centra v pátek kolem 10. hodiny na kole a odjel po 16. hodině. Vyšlo také najevo, že oslovoval i dospělé ženy v pražském metru.

Témata: Policie ČR

Policie hledá Asiata, který měl obtěžovat nezletilé dívky v obchodním domě

06.09.2024 21:20 Muž asijského původu dnes opakovaně obtěžoval nezletilé dívky v jednom z pražských obchodních…

Související:

Nejnovější