V Tišnově zřejmě útočil příbuzný napadených

Muž podezřelý z toho, že v pondělí v Tišnově na Brněnsku vážně zranil šest lidí, byl s napadenými v příbuzenském vztahu. ČTK to dnes řekl mluvčí policie David Chaloupka. Z vyjádření záchranné služby vyplývá, že šlo o sečné, bodné a řezné rány.

Tišnov

Policie na místě činu ukončila zajišťování stop, nyní začnou výslechy. Zřejmého útočníka policie zadržela. Záchranáři měli v péči po útoku v rodinném domě šest lidí, pět z nich utrpělo vážná zranění

"Policie ukončila ohledání místa činu a zajišťování stop, nyní bude probíhat vyhodnocování stop a výslechy," uvedl mluvčí. Uvedl, že nešlo o náhodného, cizího člověka, s poškozenými byl podezřelý v příbuzenském vztahu. Motiv útočníka policie zjišťuje. Stejně tak se zabývá právní kvalifikací činu.

Záchranáři vyslali na místo tři záchranářské posádky, tři lékařské posádky, inspektora provozu a vrtulník. "Měli jsme v péči šest pacientů. Pět z nich utrpělo vážná zranění sečného, bodného a řezného charakteru. Další podrobnosti uvést nemůžeme," řekla už dříve mluvčí záchranné služby Michaela Bothová. Záchranná služba pacienty odvezla do několika brněnských nemocnic.

Policie už tuší, kdo vraždil v případu dvou mrtvých na Sokolovsku

17.07.2024 10:59 Policie ve středu zveřejnila nové informace k případu dvou zastřelených mužů v Šabině na Sokolovsku…

Policisté zasahovali v pražské čtvrti Řepy kvůli hlášení o střelbě

06.07.2024 18:17 Policisté zasahovali v sobotu dopoledne v pražské čtvrti Řepy kvůli hlášení o střelbě. Podle…

Související:

Nejnovější