V Tišnově zřejmě útočil příbuzný napadených

Muž podezřelý z toho, že v pondělí v Tišnově na Brněnsku vážně zranil šest lidí, byl s napadenými v příbuzenském vztahu. ČTK to dnes řekl mluvčí policie David Chaloupka. Z vyjádření záchranné služby vyplývá, že šlo o sečné, bodné a řezné rány.

Tišnov

Policie na místě činu ukončila zajišťování stop, nyní začnou výslechy. Zřejmého útočníka policie zadržela. Záchranáři měli v péči po útoku v rodinném domě šest lidí, pět z nich utrpělo vážná zranění

"Policie ukončila ohledání místa činu a zajišťování stop, nyní bude probíhat vyhodnocování stop a výslechy," uvedl mluvčí. Uvedl, že nešlo o náhodného, cizího člověka, s poškozenými byl podezřelý v příbuzenském vztahu. Motiv útočníka policie zjišťuje. Stejně tak se zabývá právní kvalifikací činu.

Záchranáři vyslali na místo tři záchranářské posádky, tři lékařské posádky, inspektora provozu a vrtulník. "Měli jsme v péči šest pacientů. Pět z nich utrpělo vážná zranění sečného, bodného a řezného charakteru. Další podrobnosti uvést nemůžeme," řekla už dříve mluvčí záchranné služby Michaela Bothová. Záchranná služba pacienty odvezla do několika brněnských nemocnic.

Policie na Domažlicku pátrá po ozbrojených pachatelích loupežného přepadení

12.04.2024 12:55 Na Domažlicku probíhá od noci na pátek rozsáhlé pátrání po ozbrojených pachatelích loupežného…

Související:

Nejnovější