Matka v Karlových Varech pobodala tři malé děti, jedno zemřelo

Žena v Karlových Varech dnes odpoledne pobodala tři malé děti. Jedno z nich na následky zranění zemřelo, další dvě skončily zraněné v nemocnici.

Policie ČR, ilustrační foto

Na případ upozornil server Deník.cz. Krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva ČTK řekl, že kriminalisté podezřelou ženu zadrželi. Podle informací ČTK šlo o matku dětí.

"Dnes kolem 16:00 došlo v Karlových Varech k násilnému trestnému činu, při kterém utrpěla jedna nezletilá osoba zranění neslučitelná se životem. Další dvě nezletilé osoby byly se svým zraněním převezeny do nemocnice," uvedl Kopřiva.

Kriminalisté nyní případ vyšetřují. "S ohledem na samotný počátek prověřování a probíhající úkony trestního řízení není možné poskytnout k případu žádné bližší informace," doplnil mluvčí. Útok podle informací Deníku nepřežilo tříleté dítě.

Podle mluvčí nemocnice v Karlových Varech Markéty Singerové nemocnice přijala dvě zraněné děti ve věku šesti týdnů a pěti let. Mladší z nich bylo hospitalizováno na standardním dětském oddělení, starší převezli záchranáři letecky do nemocnice Motol v Praze. "S ohledem na policejní vyšetřování nebudeme sdělovat další informace," řekla ČTK Singerová.

Témata: krimi | Karlovy Vary

Policie varuje před podvodníky, kteří lákají na údajný přeplatek na dani

22.03.2024 16:06 Policie opět upozornila na nový a sofistikovaný podvod, kdy se pachatelé vydávají za pracovníky…

Policie informovala o anonymní hrozbě vůči univerzitám

11.03.2024 11:04 Policie v pondělí dopoledne informovala, že se zabývá výhrůžkami anonyma, který hrozí střelbou na…

Vražda v Hořovicích: Zemřely dvě děti a žena, podezřelým je její partner

25.02.2024 09:25 Středočeská policie vyšetřuje od soboty případ trojnásobné vraždy v bytovém domě v Hořovicích na…

Související:

Nejnovější